Zgodbe o USPEHU

Priporočam, da tu dodamo kratek opis spodnjih zgod o uspehu. 

Kaj, zakaj, kako, kdo …. Pač nekakšen nagovor oz. uvod.

Na posvet k Alenki sem prišla, ker že vrsto let trpim za migreno. Splošni zdravnik mi je predpisal močna zdravila proti bolečinam. Sčasoma sem ugotovila, da prepogosto jem tablete. Od njih sem postala odvisna. Spraševala sem se, ali obstaja kakšna bolj naravna rešitev. Ogrela sem se za idejo, da bi se razstrupljala s spremembo prehrane. Mislila sem, da bo zelo težko, saj se mi je zdel seznam omejenih živil obsežen. Ne bi se mogla bolj motiti. Ko sem razumela, zakaj sem si nakopala težave, sem dobila voljo za spremembo. Koristi, ki sem jih čutila, so bile velike. Pridobila sem zelo visoko raven energije ter se počutila odlično. Moja koža je postala mehka in gladka. Migrene so izginile. Danes imam za svojo višino idealno telesno težo. Včasih so rešitve zelo enostavne, če jih znaš videti. Hvala za vso tvojo podporo in odgovore na tisoč vprašanj.

Marjana,60 let

Že od otroštva sem trpela za ekcemi, ki so se mi ob stresu samo bolj razširili. Posvetovala sem se z zdravniki specialisti in preizkusila številne vrste krem in topikalnih zdravil. Nič od ponujenega ni zares delovalo več kot nekaj tednov, saj se je ekcem vedno vrnil. Pred približno devetimi meseci sem se odločila za spremembo prehrane in razstrupljanje. Alenka temu pravi »od znotraj navzven«. Po treh mesecih sprememb lahko rečem, da sem že šest mesecev brez ekcemov. Nikoli nisem pomislila, da ima  prehrana kaj skupnega s kožo, a očitno ima. Sedaj se mi ni treba več praskati do onemoglosti.  Danes sem ponosna nase in na svoje lepo telo. Presrečna sem, da lahko brez zadržkov nosim kratke hlače.

Antonija, 49 let

Več let sem trpel za bolečinami v križu, kar mi je povzročalo bolečine v mišicah. Zdravil sem se s pomočjo zdravnikov, vendar z malo ali nič uspeha. Sčasoma sem se na bolečine navadil. Postal sem počasen in okoren. Postopoma se zjutraj nisem mogel zravnati brez bolečin. Končno so mi diagnosticirali revmatoidni artritis in ponudili steroide. Na tej točki sem se obrnil na svetovanje pri Alenki, da bi ugotovil, ali je moja prehrana mogoče del problema. Nihče do sedaj mi ni niti približno ponudil storitve, kot jo ponuja Alenka. Raven raziskav in poglobljena analiza mojih težav, kot ga izvaja Alenka, je bila presenetljiva. Prejel sem informacije, ki sem jim lahko enostavno sledil. Začel sem s spremembo prehrane, vključil sem točno določena dopolnila in po nekaj tednih so bolečine začele popuščati. Raven energije se mi je zvišala. Okužba ušesa, ki je vztrajala že več let, se je očistila in prenehali so se nadležni glavoboli. Izginili so krči v želodcu ter občutek napihnjenosti. Začel sem se počutiti razbremenjeno. Počasi se mi je vračala moč in zaupanje, da sem na pravi poti. Ne bom rekel, da se je bilo lahko izogniti nezdravi hrani. Alenkina podpora in sočutje so mi dajali dodatno motivacijo, da sem zmogel, tudi takrat, ko bi najraje odnehal. Hvala, ker ste mi dopustili moj tempo in sem lahko danes bolj umirjen ter zadovoljen. Artritis me je naučil potrpežljivosti in vztrajnosti. Ker nisem imel kaj izgubiti, sem ga tudi zaradi svoje trme počasi spravil na kolena. Moje telo je postalo gibljivo in mehko, v glavi ni več ” megle” in ta pot je bila zame prava življenjska izkušnja. Priporočam vsem, da se začnete učiti » kako se pravilno hraniti. «

Jani, 58 let

»Med samim procesom se mi je dogajalo. Na plano so prišli stari spomini, ki sem jih vsa leta zapirala vase. Lahko sem končno objela tisti del sebe, ki je bil tako osamljen in ranjen. Osvobodila sem se, kot bi slekla težko obleko.«

Jana, 55 let

Na obravnavo je prišla gospa, ki je na neki točki svojega življenja ugotovila, da potrebuje pomoč, saj si ni znala več sama pomagati in se je vrtela v istem krogu. Ko je prišla do mene, je bila že nekaj časa izčrpana in nezadovoljna z življenjem. Čutila je hormonsko neravnovesje. Pred pol leta je izgubila moža in se zaradi lastnega tempa ni mogla posvetiti žalovanju. Ker je medicinsko izobražena, se je zavedala, kakšne možnosti okrevanja ji nudi klasični medicinski pristop. V iskanju rešitve za svoje stanje se je že nekaj časa posluževala skupinskih meditacij. Ker ni dosegla vidne spremembe, je kasneje to dejavnost opustila.

 

Najprej sva se lotili njenih prehranjevalnih navad. Zaradi tempa ni posvečala prevelike pozornosti neustreznemu prehranjevanju. Zaradi napihnjenosti sva telo podprli s procesom razstrupljanja. Ustrezno sva nahranili celice in tako na fizični ravni omejili nadaljnjo izčrpanost.

Ker mi je zaupala in ker je bila motivirana in odločena za spremembo, je najino iskanje izgubljenega ravnovesja hitro zajadralo v globine.

 

Program bioenergijske analize mi nudi popolnoma neodvisen vpogled v nevidne ravni bivanja in delovanja na energijsko informacijskih ravneh. Njena neravnovesja so bila lažje otipljiva pri pregledu organov in organskih sklopov, avre, meridijanov, psihosomatskih vzrokov ter podzavestnih programov, ki so nastali neodvisni od časa in prostora. Vse nepravilnosti, ki jih je program zaznal v njenem biopolju, je pretvoril v vibracije. Spremenjene vibracije, ki jih je prejelo njeno biopolje, so obnovile pretok energije in spodbudile samozdravljenje in regeneracijo na globljih nivojih.

 

Ko sva v procesu terapije potovali po trenutni liniji njenega življenja, sva odkrivali, kakšne preživetvene mehanizme je uporabljala, da je lažje krmarila v življenju. Zelo močno jo je zaznamovala travma, da se je na ta svet rodila nezaželena, tako s  strani mame kot tudi očeta. Ker je iz prejšnjih življenj prinesla program ”nisem dovolj dobra” in ne sprejmem sebe kot ženske in svojega telesa, se je to v tem življenju še bolj okrepilo.

 

V procesu se je spomnila svoje potlačene travme spolne zlorabe. Ko sva vračali izgubljene dele njene energije in pogledali celotno dogajanje, je začela celiti globoko rano. Kar naenkrat je bila preplavljena z novo energijo, njeno telo je utripalo kot ena sama celica.

 

Po tem najinem srečanju je naslednjič prišla kot nova osebnost, odprta, nežna in pretočna. Njen občutek varnosti je bil spodkopan ponovno v zgodnjem otroštvu, ko je bila zaradi njej nejasnih razlogov predana v rejo k sorodnici. Ne glede na razmere, v kakršne jo je potisnilo življenje, je takrat verjela, da se vse dogaja v nekem naravnem redu, čeprav je bilo njeno življenje kaotično. Močno si je želela pripadati in biti ljubljena. Ko je spoznala moža, je njeno bivanje osmislila družina in skrb za štiri otroke.

 

Ker si je mož poiskal novo partnerico, se je njen program žrtve okrepil, globoka rana zapuščenosti pa je ponovno zakrvavela. Kljub temu, da je kmalu zatem zaradi bolezni umrl, ga je ljubeče pokopala. Ko sva razreševali njun odnos, sva na novo definirali negativne vzorce »ljubezen boli«, da »odnosi bolijo« da si »ne zasluži ljubezni«, »da ni vredna«.

 

Ko je vstopila v možev hologram razreševanja odnosa s taščo in sorodniki, se je začela spreminjati celotna energijska matrica njene družine. Razumela je vlogo, ki jo igra tašča do nje in do pokojnega moža. Njeni otroci so postali bolj zreli in samostojni, saj jih zaradi lastne vloge zaščitniške levinje, ni zmogla predati življenju. V času zaključevanja najinega dela je izvedela, da bo postala prvič babica in bila je več kot pripravljena na prihod novega življenja. Njena transformacija jo je spremenila v odprto, zgovorno in samozavestno žensko, kar se je opazilo že na daleč.

 

Andreja, 52 let

Leto 2020 je imel pri meni hudič mlade. Bil sem zdravstveno zelo ogrožen. Imel sem hud prostatitis, v modih mi je 40 let rastla bula, ki je bila zadnja leta že močno boleča. Na glavi sta se mi pojavila dva maligna izrastka. Zaradi maligne prostate sem moral na operacijo. Dodatno težavo je predstavljalo omejeno zdravstvo zaradi pandemije.

 

To so bile zame zelo resne preizkušnje in močno žal mi je bilo, da se jih nisem lotil postopoma že prej. Pri moških je očitno važnejši servis avtomobila kot pa skrb zase.

 

Pri tem moram poudariti, da do 71-tega leta starosti praktično nisem imel resnih zdravstvenih težav in potem so nastopile kot »strela z jasnega«. Nekaj časa sem bil malo zmeden, a sem imel srečo, da mi je prijatelj svetoval naj obiščem gospo Alenko. Alenka mi je izjemno dobro svetovala, me usmerjala in z alternativnim zdravljenjem zelo uspešno pozdravila. Veliko sem delal na vzrokih, zaradi katerih  sem imel težave.

 

Po enoletnih težavah s prostatitisom (verjel sem, da bodo težave same izpuhtele), sem odšel do gospe Alenke, ki me je vključila v postopek terapij in po enem mesecu je bilo stanje že drugačno. Bula v modih mi je sčasoma izginila. Moj zdravnik me je vprašal, kaj sem delal.

 

Že dva meseca pred tem pa sem na glavi začutil rahlo bolečino, ki je spominjala na podkožni mozoljček. Sredi leta sem imel sistematski pregled pri mojemu zdravniku, ki je dejal, da je tista bunkica na glavi samo zagnojena lojnica lasnega mešička. Pojasnil mi je, da imam čudovito kri, a ga skrbi visok PSA. Ker je izrastek rastel nenadzorovano hitro, ga je bilo potrebno takoj operativno odstraniti. Odšel sem na kirurgijo, kjer so mi to odstranili, vendar je ostala rana po 14-ih dneh sveža, kljub antibiotičnim kremam in previjanju vsak drugi dan. Poleg tega se je pojavil še en izrastek, ki so mi ga nemudoma spet odstranili.

 

Nasvet gospe Alenke je bil, da takoj začnem z barvno terapijo. Izvajal sem jo trikrat na dan. Ob prvem previjanju rane moj zdravnik ni mogel verjeti, da je bila rana popolnoma suha. Spet me je vprašal, kaj sem delal.  V Nemčiji sem imel dogovorjene preiskave in operacijo prostate. Že dva meseca pred operacijo me je podprla z vsem, kar je potrebno za močan imunski sistem,  da mi virusi ne bi prišli blizu. Vsi njeni nasveti in terapije so bistveno pospešile rehabilitacijo.

 

Pri nasvetih in terapijah, ki sem jih bil in sem jih še deležen, sva čistila toksine iz telesa. Podprla sva imunski sistem ter istočasno odstranjevala vzroke, ki jih zdravstvo ne odpravlja. Kaj ti koristi lep avto, če imaš zdravstvene težave na vseh nivojih.

 

V današnjem času vsem, ki imajo kakršne koli težave, predlagam celovito obravnavo pri alternativnih zdravilcih, ki obravnavajo človeka na čim bolj naraven način. S kemijo je nemogoče podpreti biološko telo na dolgi rok. V nemški bolnici sem bil deležen sodelovanja zdravnikov in alternativnih terapevtov.

 

Franci, 72 let

Bil sem pred zidom, ko nisem več vedel, kaj bi še naredil. Zdravila so naredila svoje, moje zdravstveno stanje – počutje iz dneva v dan pa se je poslabševalo. Bil sem brez energije, z raznimi bolečinami v mišicah in sklepih, slabo sem spal in redno sem pil alkohol. Težko sem sprejel nemoč s strani zdravstva in s tem odločitev, da v kratkem ne bom mogel opravljati fizičnih del. V tem strahu sem se odločil, da grem na posvet in terapije h gospe Alenki.

 

Že na prvem posvetu sem videl, da imam preveč sečne kisline,  artritis, telo zastrupljeno s škropivi in zakisano. Dobil sem jasna navodila za gibanje ter spremembo prehrane. Po terapijah sem se počutil lažjega, čedalje lažje sem delal spremembe. Tudi alkohol sem dal na stran. Po dobrem mesecu sem občutil spremembe na vseh področjih. Moji odvečni kilogrami so lepo odpadali, počutje pa je neverjetno napredovalo. Iz dneva v dan sem bil boljši. Nič več nisem razmišljal, da si zmanjšam fizična dela, saj me nič več ni oviralo. Rešil sem se celo glivic na nohtih. Lahko rečem, da se po teh terapijah počutim zdrav in kljub 69-im letom poln energije za življenje. Popolnoma sem zadovoljen z Omega svetovanjem, ki te obnovi in postavi na tir, po katerem lahko sam voziš in z veseljem poskrbiš zase v celoti. Zdravstvo dela žal le na posledicah. Sedaj mi ni potrebno več občasno jemati zdravil. Uživam, ko moja zdravnica pregleduje laboratorijski izvide. Rečem lahko le to, da se sedaj veselim starosti.

Boris, 69

Čutila sem, da se z mojim telesom nekaj dogaja. Pridobila sem kar nekaj kilogramov, težave s presnovo, slabo prebavo ter težke, otekle in utrujene noge. Obiskovala sem zdravnika in laboratorije raznih privatnih klinik ter naredila ultra zvok trebuha. Vedno je bilo stanje brez problemov. Operirali so mi krčne žile, vendar so bile noge še vedno težke in otekle.

 

Iskala sem naprej. Ko sem odkrila Omega svetovanje, se mi je že po prvi terapiji stanje zelo izboljšalo. Dobila sem fizično in psihično pomoč ter podporo, da sem začela nase gledati drugače. Spremenila sem prehrano, način razmišljanja ter uvedla veliko gibanja. Spraševala sem se, kako bom to zmogla, saj sem rada dobro jedla tudi, ko nisem bila lačna. Kljub temu ni bilo težko. Vse je steklo samo po sebi in imela sem en sam cilj: biti zdrava.

 

Nekje po treh tednih sem začela izgubljati kilograme. Minile so težave s prebavo, noge niso bile več otečene, celo telo je bilo lažje, bolj gibljivo. Spremenil se je moj odnos do hrane. Ugotovila sem, kako malo rabim, da sem zadovoljna.

 

Danes sem bolj zadovoljna s seboj. Znanci so me spraševali, kaj se z mano dogaja, če sem bolna. Jaz pa sem odgovorila: ”Bila sem bolna, danes pa sem zdrava in se dobro počutim.”

Ko sem po 20-ih letih zopet lahko oblekla krilo, sem od veselja zaplesala. Moje noge so bile zopet lahke, kot v mladih letih. Po dveh letih še vedno držim težo, nimam več oteklih in težkih nog. To terapijo bi priporočala vsem, ki so obupali nad obiski zdravnikov in imajo kakršnekoli težave.

Ana, 64 let

Pet let zdravstvenih težav je bilo zame dovolj, da so se mi podrli vsi življenjski cilji, ki sem si jih postavila. Vsako leto sem pridobila le dodatna zdravila in z njimi tudi nove težave. Praktično sem bila brez življenjske energije, jezna na sebe in boga. Bila sem blizu tega, da zgubim službo, saj se nisem mogla zbrati, da bi uspešno delala. Hvala, da si razumela mojo stisko.

Vanja, 48 let

Po šest mesečnem sodelovanju z Alenko, se že zelo dobro počutim. Opravila sem analizo, določene terapije in upoštevala pomembni nasvete. Sedaj imam voljo in ogromno  samozavest, skoraj vsa zdravila sem opustila in jih zmanjšala. Krepko verjamem, da bom čez kakšno leto zdrava in brez vseh zdravil. Velike spremembe sem opazila že po enem mesecu.

Jasna, 66 let

Zelo težko govorim o svojih težavah. Ko sem se spoznal z ga. Alenko, sem ji za začuda vse lepo zaupal. V covid času sem zgubil kar nekaj odvečnih kilogramov, pri tem pa odpravil večji del zdravstvenih težav.

Moje počutje je sedaj izjemno in takšno izkušnjo priporočam tudi drugim – zlasti takim, ki so kronično utrujeni, ki imajo povišan tlak in holesterol ali s slabim imunskim sistemom..

Branko, 63 let

Moja izkušnja z OMEGA svetovanjem je presenetljivo dobra in to predvsem zaradi paketne obravnave vsega, kar te teži oziroma zdravstvenih problemov, ki jih imaš. Ko sem prišla na vrsto, je ga. Alenka opravila celovito analizo mojega stanja.

Dogovorila sva se za celoten paket ukrepov, ki so bili zame nujni in od tu dalje je moral miniti le čas in sem kot iz škatlice.  Ne morem verjeti, da je bilo to sploh možno. Vse sem dobila na enem mestu. Postala sem bolj umirjena in diham s polnimi pljuči.

Bojana, 57 let

Težko natančno opišem, kaj mi je Alenka vse dala. Zagotovo vem, da mi je odprla čisto drug pogled na svet in življenje, ki ga živim. Imam novo zavedanje. Zopet imam čisto glavo, samozavest in lažje si postavljam nove cilje za življenje. Ponovno imam energijo za vse to. Hvaležna sem, da sem te spoznala.

Maruša, 45 let

Si pripravljena na potovanje?

Alenka Keber

 

Sem učenka. Od nekdaj sem bila zaljubljena v znanje, informacije, zato sem kmalu ugotovila, da je to moje okno v svet. Želja po odkrivanju, spoznavanju sebe in svojega obstoja me je peljala v šolo za terapevte naravnega zdravljenja, kjer se  je pravo nabiranje »znanja« šele pričelo. Raje bi rekla vedenja, saj sem spoznala, da ga le odkrivam in odklepam znotraj sebe.

 

Kljub želji, da bi delila znanje, vedenje in izkušnje z ljudmi, se takrat, pred desetimi leti,  moj načrt ni uresničil. Ni se mogel, saj me je čakalo še osebno potovanje navznoter skozi izkušnjo bolezni. Ko se je moje življenje sestavilo in sem začela v polnosti živeti svojo življenjsko pot, sem dobesedno čez noč dobila tri diagnoze, od tega sta bili dve avtoimuni.