»Vibracijsko zdravljenje – Kybertron® Delta«

3-mesečni reset, v katerem boš uravnotežila energijo telesa za optimalno zdravje in vitalnost

 

Ali se tudi tebi dogaja, da že dalj časa tovoriš življenjska bremena?  V mislih imam bremena, ki naj bi jih že zdavnaj odložila in te hote ali nehote ovirajo na tvoji poti?

 

Da si boš lažje predstavljala, kakšna bremena imam v mislih, si v nadaljevanju preberi kratko zgodbo o dveh menihih.

Dva meniha, zaprisežena svoji »zavesti čistosti«, sta se odpravila na pot. Prišla sta do reke, kjer ni bilo mostu, zato sta jo morala prebresti. Na obali je stala mlada gospa in ker se ni želela zmočiti, ju je prosila, če ji pomagata.

 

Prvi je odklonil, rekoč: ”Zavezal, sem se, da se ne bom dotaknil ženske in te obljube ne mislim prelomiti!”

Drugi ni rekel ničesar, pač pa jo gospo prijel in prenesel na drug breg. Nato sta meniha nadaljevala pot.

Prvi menih je drugemu očital greh, ki ga je storil drugi. Po njegovem mnenju je ravnal neumno, ko je nesel žensko čez vodo. Ker ni in ni utihnil, ga je drugi pogledal v oči in rekel: »Brat moj, jaz sem jo že zdavnaj odložil, ti pa jo še vedno nosiš!«

 

Ali v življenju počneš podobno kot prvi menih? Čeprav se je dogodek že odvil, si z njim še vedno povezana energijsko. Si izčrpana, brez energije, obenem pa prežeta s stresom in tesnobo. Ne najdeš izhoda iz situacije, ki se kar vleče in vleče?

 

Kako oddaljena se ti zdi misel, da lahko aktiviraš naravne sposobnosti telesa, da se pozdravi in ostane zdravo? Ali da lahko vneseš obnovljeno moč v utrujeno telo z namenom, da vrneš vitalnost izčrpanemu umu?

Če se soočaš z izgubo zdravja, nesrečo ali travmo, slabimi odnosi ali različnimi psihosomatskimi stanji, ti v nadaljevanju nudim neposreden vpogled v izvor tvojih težav, programov, prepričanj ali odvisnosti.

 

Pomagala ti bom razvozlati, kateri so tvoji še neraziskani vzroki iz podzavesti, ki so privedli do težav, s katerimi se trenutno soočaš.

Kako program deluje?

 

V prvi fazi programa boš s pomočjo bioenergijske analize izvedela, v kakšnem stanju se nahaja tvoje telo. Pregledala bom funkcionalnost sistemov skozi čakre, meridijane ter posamezne organske sklope. Na ta način boš ozavestila svoje programe oz. prepričanja. Prav tako boš izvedela,  kateri psihosomatski vzroki jih pogojujejo. Analizo bom opravila po holografskem principu s pomočjo fotografije, ki odraža stanje celotnega organizma.

Na tej osnovi bom raziskala, kateri so tvoji dejavniki za neravnovesje, ki so se že pojavili oz. se bodo morda izrazili v prihodnosti. Slika ti bo omogočila vpogled v ozadja, ki so privedla do tvojega energijskega neravnovesja.

Nato bom zate pripravila individualni program podpore, s katerim je mogoče razrešiti tvoje trenutne težave in odpraviti vzroke, ki ležijo v preteklosti. V tvoje biopolje se povratno prenesejo reprogramirane informacije po principu sprejemnika in oddajnika. Tako se sprostijo vzročne blokade. Sprožijo se lastni zdravilni mehanizmi telesa s pomočjo računalniško podprtega programa.

 

Terapevt pri tej vrsti podpore nima vpliva na analizo ali rezultate. Terapija poteka avtonomno, podnevi in ponoči.

Kaj je vibracijsko (frekvenčno) zdravljenje, ki je del tega programa?

 

Vibracijska terapija Kybertron Delta je zelo učinkovita, diagnostično terapevtska metoda, ki temelji na kvantni fiziki in radioniki.

Vsako stanje, v katerem se nahaja naše telo ali psiha, nosi značilne vibracije. Ko smo zadovoljni in v ravnovesju, naše telo vibrira na ustrezni frekvenci in je energijsko pretočno. Ko pa smo vrženi iz ravnotežja, se frekvenca telesa zniža. Najpogostejši dejavniki za upad energije so slaba prehrana, slab življenjski slog, jeza, žalost, ljubosumje, strahovi, agresije, odvisnosti, nezadovoljstvo in nesprejemanje, škodljiva sevanja, toksini in še marsikaj.  Zaradi tega običajno pride do energijskih blokad in motenj v energijskih pretokih. Če so ta stanja dolgotrajna, se to odrazi na telesu v oslabljenem imunskem sistemu. Odraža se v obliki simptomov kot so vnetni proces, bolečine, mišične napetosti ter izčrpanosti. Kasneje pa se lahko odrazi celo v obliki diagnoze. Ker je telo vsakodnevno zaposleno z rednimi nalogami, se regeneracija začasno ustavi. Telo začne vibrirati z znižano frekvenco in ta je odvisna od bolezni oz. vrste neravnovesja.

 

Za vzpostavitev ponovnega ravnovesja telesa, uma in duha, je potrebno razrešiti vzrok, ki običajno leži v globljih plasteh. S pomočjo vibracijskega zdravljenja lahko to storiš učinkovito in bistveno hitreje. Za obnovitev energetskega sistema, program izbira v obsežni bazi podatkov TKM, homeopatije, različnih tipov cvetnih esenc, soli, medicinskih pripravkov, psihologije, afirmacij, reprogramov podzavesti, astrologije, številčnih kod, aura some, kristalov in simbolov.

 

Ob reprogramiranju vseh ravni se samodejno aktivira normalno delovanje telesa in vitalnost organov. Telo postane spet pretočno za energijo.

 

Dvigovanje vibracij ti pomaga vzdrževati povečan nivo energije in optimalno počutje.

Ali veš, kaj vse lahko razrešiš s tem programom?

 

Program lahko poleg uravnoteženja energije telesa za optimalno zdravje in vitalnost uporabiš tudi za številne druge zadeve, kar vključuje sledeče:

 

 • živali; vzpostavljanje ravnovesja podobno kot pri ljudeh
 • hiše in prostore; čiščenje, aktivacija, vnašanje informacij (informiranje);
 • predmete (slike, nakit, kamni..); čiščenje, aktivacija, informiranje
 • podjetja, projekte; analiza, aktivacija, čiščenje, optimizacija, odnosi s strankami, podpora;
 • rastline, zemljo; zatiranje škodljivcev, povečanje donosa pridelkov, informiranje prsti
 • vodo; informiranje, vitaliziranje.

Program je zate primeren, ko

 • želiš podpreti in pospešiti procese samozdravljenja za simptom, bolezen ali psihološko motnjo. Nekaj primerov: okužba, astme, alergija, ekcem, artritis, bolečine, utrujenost, nespečnost, hormonsko neravnovesje, tesnoba, stres, travma.
 • naj bi pred operacijo ali po njej uravnotežila svoje energijsko polje, ublažila šok in omilila škodljive stranske učinke ter pospešila celjenje in regeneracijo.
 • se poslužuješ klasičnega zdravljenja, fizioterapije, osteopatije, kiropraktike ali drugih alternativnih pristopov (zeliščarstvo, homeopatsko zdravljenje, ajurveda, akupunktura, bioresonanca, refleksoterapija) in potrebuješ dodatno podporo, da zdravljenje lažje steče.
 • želiš ugotoviti, v kakšnem ravnovesju se nahaja tvoje telo, kar lahko zaznamo v čakrah, meridijanih, telesnih sistemih, obremenitvah s toksini, alergijah, intoleranci, vitaminih in mineralih, aminokislinah ter nekaterih drugih pokazateljih.
 • želiš odkriti potencialno resne bolezni že v zgodnji fazi in ob podpori preprečiti njihov razvoj do točke, ko postanejo klinično prepoznavni. Z obstoječim programom poskrbimo za preventivo.
 • želiš pospešiti proces osebne rasti in transformacije. Program ti pomaga vzdrževati povečan nivo energije in optimalno počutje.
 • želiš razrešiti posamezen odnos ali nezavedna življenjska vprašanja, s katerimi se energijsko ukvarjaš;
 • želiš nežno, čustveno uravnovesiti stanje pri otrocih ali mladostnikih.

Odgovori na nekaj najbolj pogostih vprašanj

Koliko časa traja terapija?

Ker je vsak posameznik edinstven, bom terapijo izvajala v skladu s kompleksnostjo tvojega problema ter glede na odzivnost. Na splošno se stanja, ki se pojavijo nenadoma, hitreje razrešijo. Pri dolgotrajnih težavah pa traja različno dolgo. Včasih je odziv hiter, v nekaterih primerih pa dolgotrajen.

Ali je terapija lahko nevarna?

Osnova za izvajanje terapije je spoštovanje etike vstopanja terapevta v tvoje biopolje. Terapija se izvaja izključno z osebno privolitvijo tebe oz. skrbnika. Ob upoštevanju omenjenega, terapija ni škodljiva v nobenem pogledu. Je neinvazivna in varna, saj podpira optimalni vzorec delovanja organizma. Primerna je za vsa starostna obdobja.

Kaj je biopolje?

Biopolje je energijsko-informacijskih prostor, kjer so shranjene vse informacije, kot o človeku, predmetih, odnosih in prostorih, itd. Njegova lastnost je, da ne pozna preteklosti in prihodnosti, saj presega čas in prostor. Vse kar obstaja ali nastane, že hkrati obstaja skozi celotno vesolje. Vsebuje zelo specifične informacije. V našem primeru se dotikamo informacij vzpostavljanja ravnovesja oz. zdravljenja

Kako učinkovita je terapija?

Znanstveniki ugotavljajo, da se ljudje, rastline, živali odzivajo na miselne vzorce. Ta se pojavi ne glede na medsebojno razdaljo. Na osnovi poročil je izboljšanje stanja doživelo približno 75% ljudi, vključno z najmlajšimi, in 85% živali. Kaže se kot zmanjšanje simptomov. Večina se na terapijo odzove precej hitro. Pogosto je zanimiva za tiste (tako ljudi kot živali), ki so imeli dolgotrajne in včasih precej zapletene težave ter se niso dobro odzvali na druge oblike terapije. Gre za celostno terapijo, kjer je poudarek na globljih strukturah in ne samo na simptomih.

 

Omenjena terapevtska metoda ni medicinska diagnoza ali medicinsko zdravljenje, niti ni njeno nadomeščanje.

Te zanima, kakšno je tvoje trenutno ravnovesje?

Naroči se na analizo! 

Če želiš preveriti, v kakšnem ravnovesju se nahajaš na vseh ravneh bivanja, se lahko naročiš na analizo. S pomočjo kvantnih metod boš dobila vpogled v svoje biopolje. Spoznala boš, kako celovito pristopiti k izzivu, s katerim se trenutno soočaš.

Svetlobno terapija je zate primerna, če želiš:

 • Okrepiti imunski sistem.
 • Podpreti samozdravljenje telesa ali preprečiti bolezni
 • Izboljšati mikrocirkulacijo.
 • Prenašati molekule (zdravila, mazila) preko celičnih open.
 • Zmanjšati vpliv prostih radikalov.
 • Spodbujati obnovitvene in popravljalne procese na celični ravni; delovati protivnetno, antibakterijsko, protiglivično, protivirusno.
 •  Izboljšati proizvodnjo kolagena, elastina in kakovosti kože.
 • Podpreti konzervativno zdravljenje akutnih in kroničnih poškodb ter celjenje ran.
 • Lajšati bolečine ter zmanjšati intenzivnosti le-teh.

Analiza čaker služi kot ena od izhodiščnih točk za nadaljnje raziskovanje. Iz nje je razvidno, kje prihaja do izgube življenjske energije in posledično do pešanja fizičnega zdravja. Vsako posamezno čakro definira način razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Bolj »zdrava« so naša prepričanja in stališča povezana z dotično čakro, bolj prosto bo tekla energija skozi njo.

Pri analizi organskih sklopov pobliže spoznamo, v kakšnem stanju so oz. kako prosto se pretaka energija po njih. Za vsak posamezen organ se pregleda, kateri vzroki tičijo za njegovim nepravilnim delovanjem. Vsa najdena odstopanja se nato z aktivacijo programa spravijo v ravnovesje. Pregledujemo 14 organskih sklopov.

Analiza čaker služi kot ena od izhodiščnih točk za nadaljnje raziskovanje. Iz nje je razvidno, kje prihaja do izgube življenjske energije in posledično do pešanja fizičnega zdravja.

Parametri, ki so obarvani, prikazujejo, da se gospod nahaja v stresu (prva slika). Naredi se raziskava in se določi način, kako bo celoten sistem začel delovati v ravnovesju.

 

Pri analiziranju in neposrednem aktiviranju ravnovesja program črpa iz bogate zbirke podatkov. Posamezno neravnovesje pregleduje in aktivira iz nivoja fizičnega telesa, energijskih teles, nivoja psihosomatike, deprogramov ter zgoraj naštetih podpornih terapij.

Po aktivaciji se je stanje uravnovesilo (druga slika).

Analiza čaker
prva slika
Analiza čaker
druga slika

Učinek Kybertrona Delta pod mikroskopom:

 

Slike prikazujejo različna časovna obdobja med prenosom informacij in vzpostavljanjem ravnovesja.

Slika prikazuje stanje eritrocitov pred terapijo, kjer so celice strnjene in počasne.

stanje-eritrocitov-pred-terapijo-kybertron

Slika prikazuje stanje eritrocitov med terapijo, kjer so krvne celice že nekoliko sproščene.

stanje-eritrocitov-med-terapijo-kybertron

Slika prikazuje stanje po končani terapiji, kjer so celice ohlapne in utripajoče.

stanje-eritrocitov-po-terapiji-kybertron

Te zanima, kakšno je tvoje trenutno ravnovesje? Naroči se na analizo!

Če želiš preveriti, v kakšnem ravnovesju se nahajaš na vseh ravneh bivanja, se lahko naročiš na analizo. S pomočjo kvantnih metod boš dobila vpogled v svoje biopolje. Spoznala boš, kako celovito pristopiti k izzivu, s katerim se trenutno soočaš.

1 Step 1

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za komunikacijo z vami. in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder