Trimesečni program »Pot k celjenju« za ženske, ki so zaradi zdravstvenih težav izgubile sebe

Kako si s pomočjo celostne terapije povrneš notranjo moč in nadzor nad življenjem?

 

Verjamem, da si že velikokrat v svojem življenju obiskala zdravnika. Tako si dobila prvo pomoč, ki si jo nujno potrebovala. Problem nastane, ko izčrpaš vse možne oblike medicinske pomoči, tvoja bolezen pa še kar vztraja. Kako ukrepaš v primeru, ko uradna medicina odpove?

 

Si tudi ti zastavljaš sledeča vprašanja?

»Kakšno življenje me čaka s to diagnozo?«

»Ali se bom vedno tako počutila?«

»Kaj pa če zame ni rešitve?«

»Kdo mi sploh lahko pomaga?«

 

Začneš raziskovati, spraševati znance in prijatelje, če poznajo kakšno osebo, h kateri se lahko zatečeš po pomoč.

Alenka-Keber-OMEGA-celostno-svetovanje-in-izobrazevanje

Samopomoč pogosto ne zadostuje

 

Veliko žensk tvoje starosti po tem, ko uradna medicina odpove, začne z aktivnim iskanjem informacij na spletu. Zdravje vzamejo v svoje roke. Pogosto pomanjkljive napotke iz spleta poskušajo prenesti v prakso. Same, ujete v poplavi različnih informacij, preprosto ne zmorejo. Sčasoma postajajo vse bolj nezadovoljne, saj za dosego napredka vlagajo veliko energije. Vse bolj dvomijo vase, ker ob njih ni nikogar, ki bi jim podal roko in jim pokazal pot nazaj. Nazaj k sebi. Nikogar ni, ki bi se poglobil v njihove težave ter jim pokazal pot k celjenju. Ostanejo same v izjemno občutljivem življenjskem obdobju. Sčasoma ugotovijo, da potrebujejo podporo.

 

Če želiš opraviti z leti stresa, tesnobnosti, strahu in ne sprejemanja sebe, potrebuješ veliko več, kot le tečaj joge, zelenjavni smuti ali uro meditacije.

Zakaj je pomembno, da na poti k okrevanju poiščeš strokovno pomoč izkušenega terapevta?

 • Ker potrebuješ natančno razlago, kakšna obravnava je najbolj primerna za tvojo specifično težavo.
 • Ker ti nudi holistično podporo, s katero boš varno podprta skozi faze celjenja v ravnovesje telesa, uma in duha. To pot sem kazala že številnim in pred nekaj leti sem jo prehodila tudi sama.
 • Ker ti nudi intenzivno, ena na ena svetovanje ter dalj časa trajajoče podporno okolje za čim hitrejše okrevanje.
 • Potrebuješ delujoč sistem, kjer boš natančno vedela, kje so nastale tvoje blokade ter kako aktivirati moči samozdravljenja. Za tvojo celostno preobrazbo gre.

Ko si v neravnovesju, se z energijskega vidika močneje oklepaš ujetih čustev. Telo te poskuša ločiti od čustvene bolečine in fizičnih težav, zato ta čustva energijsko obtičijo v tebi. Ujamejo se v meridijane, čakre, mišice, sklepe, tkiva ali drugam na energijski ali fizični ravni. Ujeta energija, s katero se ne znaš soočiti, sčasoma ponikne v globlje dele tvojega nezavednega. To se odrazi kot stiska, tesnoba, trenutni naboj energije ipd. Za trajno razreševanje težav in ponoven pretok energije je vedno nujno poseči na vse ravni bivanja, saj smo telesna, energijska in duhovna bitja. Ozdravimo, ko se osvobodimo ujetih čustev, starih vzorcev mišljenja in delovanja, prepričanj in jih zamenjamo za nove, tvorne načine.

Med samim procesom se mi je dogajalo. Na plano so prišli stari spomini, ki sem jih vsa leta zapirala vase. Lahko sem končno objela tisti del sebe, ki je bil tako osamljen in ranjen. Osvobodila sem se, kot bi slekla težko obleko.

Jana, 55 let

»Ko na prvo mesto postaviš sebe, je (lahko) to tvoja rešitev.«

Verjamem, da se bojiš začetkov in strah te je, kaj se bo zgodilo na koncu. Bojiš se sprememb, uspehov in porazov. Bojiš se življenja in prav tako smrti.

 

Vse v naravi temelji k ravnovesju in tako tudi ti. To ni nekaj, kar boš vzpostavila kar čez noč, prav tako ni vedno prijeten proces. Ko je na preizkušnji tvoje zdravje, je skrajni čas, da poiščeš ta tvoj izhod. Pomembno je, da vzameš življenje v svoje roke. Morda si že pozabila ali pa nikoli nisi ozavestila, da gresta telesno in duševno zdravje z roko v roki.

 

Ko razmišljaš o svojih napakah in spodrsljajih, je pomembno, da ne prevzemaš krivde. Naučiti se moraš predvsem odgovornosti za svoje življenje.  Dobila si priložnost za rast in možnost, da izkusiš dano situacijo iz obeh polov. Življenje terja izravnavo.

 

Od tebe je odvisno, kako se počutiš danes in kako se boš v svoji koži počutila jutri. Ko se tega začneš zavedati in sprejmeš odločitev za spremembo, si prevzela odgovornost za svoje ravnanje. To pomeni, da si sposobna poiskati pomoč. Izstopila si iz vloge žrtve in se aktivirala.

S tem namenom sem zate pripravila učinkovit, trimesečni program, s pomočjo katerega boš zavestno stopila na pot celjenja – od znotraj navzven.

Kaj boš pridobila z vključitvijo v celostno obravnavo?

 • Poglobljeno svetovanje s terapevtko naravnega zdravljenja, v katerem boš spreminjala ustaljene načine prehranjevanja, mišljenja, čustvovanja in delovanja. Pomagala boš imunskemu sistemu, da se bo začel graditi na novo.
 • Pred vključitvijo v program bova opravili analizo trenutnega stanja kjer bova raziskali tvoj življenjski slog ter morebitne diagnoze. Dobila boš izdelan profil, iz katerega bo ugotovila, kaj se dogaja s tvojim telesom na energijskem nivoju. Pregledali bova stanje čaker, meridijanov, organov in psihosomatske izvore trenutnih težav. Prav tako boš spoznala, katera omejujoča prepričanja so zapisana v tvojem biopolju oz. auri.
 • Vključen je celoten obseg programa »Globok pogled v tvoj krožnik« ki je opisan na tej povezavi.
 • Vključen je celoten obseg programa »Vibracijsko zdravljenje«ki je opisan na tej povezavi. Tvoj proces preobrazbe bo podprt z bioterapijo na daljavo. V svoje polje boš vsakodnevno prejemala frekvence, ki obnavljajo pretok energije v telesu.
 • Zate bom izdelala prilagojen program, kjer te bom peljala skozi različne procese ozaveščanja. Aktivirala boš samozdravljenje telesa na vseh ravneh bivanja. Lažje boš postala aktivna pri uvajanju sprememb v vsakdanjem življenju.
 • Zgradila boš trden most do svoje notranjosti. Uskladila se boš z resničnim-avtentičnim delom sebe. To bo izjemno vplivalo na tvoj občutek lastne vrednosti, na samozavest in pogum pri delovanju ter jasnem razmišljanju. Razumela boš svoje omejujoče vzorce delovanja in prepričanja ter jih preoblikovala v pozitivna. To ti bo pomagalo razširiti zavedanje o lastnem obstoju. Peljala te bom iz UMA v SRCE.
 • Znala se boš umestiti v tvoj notranji zemljevid čustev. Izvedela boš, zakaj si obtičala in zakaj ne vidiš izhoda. Naučila se boš, kako zavestno opazovati sebe in svoje telo. Znala boš uporabljati orodja in tehnike, s katerimi boš zavestno izstopala iz čustvenih vrtincev sebe in okolja. Zato je večja verjetnost, da v prihodnosti ne boš več zavila v slepo ulico.
 • Aktivirala boš še neizražene potenciale in se povezala z ustvarjalnim delom sebe. Znala boš zavestno opazovati sebe. Razumela boš, kdo v resnici ustvarja »tvojo« realnost. Svoje izzive in preizkušnje boš zmožna opazovati iz polja enosti; brez sodbe, strahu in sramu!

Kako program poteka?

Srečevali se bova v živo ali pa lahko srečanja preseliva na splet. Najbolj pomembno je, da je tvoje okolje sproščeno in da rezerviraš čas zase.

 

V začetnem delu, ki mu pravim analiza, mi boš zaupala, kaj je tvoj največji izziv in kakšna je tvoja življenjska pot. Pregledali bova prehranjevalne navade ter energijsko stanje tvojega telesa. S tem boš že razumela, kateri del tebe potrebuje največ pozornosti.

 

Nato te bom vodila skozi »tvojo pot k celjenju«, kateri bova sledili skozi najina srečanja. Razdeljena so v šest terminov. Terapije so oblikovane skozi pogovor, vodene procese, poučevanje ter iz vsakodnevne podpore na daljavo.

 • Si želiš ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu ter se podati na pot celjenja?
 • Imaš težave z brezpogojnim sprejemanjem sebe in svojega telesa?
 • Želiš razrešiti ponavljajoče čustvene odzive, ki kličejo po pozornosti, da se lahko osvobodijo?
 • Si želiš spoznati, katera prepričanja in kateri vzorci delovanja te ovirajo pri napredovanju v življenju? Kateri psihosomatski vzroki jih pogojujejo?
 • Imaš občutek, da je življenje težko in da se je potrebno trdo boriti za svoje rezultate? Se ti zdi dojemanje sveta krivično in se ponavadi najdeš v vlogi žrtve?
 • Se ne moreš premakniti naprej na zate pomembnem življenjskem področju in čutiš, da nimaš podpore? Morda pa zase meniš, da si neodločna ali pa preobremenjena.
 • Si bila vpletena v težke življenjske izkušnje in ti jih še ni uspelo predelati?
 • Si želiš preskoka v zavesti in osebne preobrazbe?
 • Želiš preprečiti nastanek neravnovesja, ki bi se potencialno lahko pojavilo v prihodnosti? To se lahko z leti odrazi v zdravstvenih težavah, ki se običajno potencirajo.

Zgodbe posameznikov, ki so s pomočjo programa povrnili notranjo moč in vzpostavili nadzor nad življenjem

Na obravnavo je prišla gospa, ki je na neki točki svojega življenja ugotovila, da potrebuje pomoč, saj si ni znala več sama pomagati in se je vrtela v istem krogu. Ko je prišla do mene, je bila že nekaj časa izčrpana in nezadovoljna z življenjem. Čutila je hormonsko neravnovesje. Pred pol leta je izgubila moža in se zaradi lastnega tempa ni mogla posvetiti žalovanju. Ker je medicinsko izobražena, se je zavedala, kakšne možnosti okrevanja ji nudi klasični medicinski pristop. V iskanju rešitve za svoje stanje se je že nekaj časa posluževala skupinskih meditacij. Ker ni dosegla vidne spremembe, je kasneje to dejavnost opustila.

 

Najprej sva se lotili njenih prehranjevalnih navad. Zaradi tempa ni posvečala prevelike pozornosti neustreznemu prehranjevanju. Zaradi napihnjenosti sva telo podprli s procesom razstrupljanja. Ustrezno sva nahranili celice in tako na fizični ravni omejili nadaljnjo izčrpanost.

Ker mi je zaupala in ker je bila motivirana in odločena za spremembo, je najino iskanje izgubljenega ravnovesja hitro zajadralo v globine.

 

Program bioenergijske analize mi nudi popolnoma neodvisen vpogled v nevidne ravni bivanja in delovanja na energijsko informacijskih ravneh. Njena neravnovesja so bila lažje otipljiva pri pregledu organov in organskih sklopov, avre, meridijanov, psihosomatskih vzrokov ter podzavestnih programov, ki so nastali neodvisni od časa in prostora. Vse nepravilnosti, ki jih je program zaznal v njenem biopolju, je pretvoril v vibracije. Spremenjene vibracije, ki jih je prejelo njeno biopolje, so obnovile pretok energije in spodbudile samozdravljenje in regeneracijo na globljih nivojih.

 

Ko sva v procesu terapije potovali po trenutni liniji njenega življenja, sva odkrivali, kakšne preživetvene mehanizme je uporabljala, da je lažje krmarila v življenju. Zelo močno jo je zaznamovala travma, da se je na ta svet rodila nezaželena, tako s  strani mame kot tudi očeta. Ker je iz prejšnjih življenj prinesla program ”nisem dovolj dobra” in »ne sprejmem sebe kot ženske in svojega telesa«, se je to v tem življenju še bolj okrepilo.

 

V procesu se je spomnila svoje potlačene travme spolne zlorabe. Ko sva vračali izgubljene dele njene energije in pogledali celotno dogajanje, je začela celiti globoko rano. Kar naenkrat je bila preplavljena z novo energijo, njeno telo je utripalo kot ena sama celica.

 

Po tem najinem srečanju je naslednjič prišla kot nova osebnost, odprta, nežna in pretočna. Njen občutek varnosti je bil spodkopan ponovno v zgodnjem otroštvu, ko je bila zaradi njej nejasnih razlogov predana v rejo k sorodnici. Ne glede na razmere, v kakršne jo je potisnilo življenje, je takrat verjela, da se vse dogaja v nekem naravnem redu, čeprav je bilo njeno življenje kaotično. Močno si je želela pripadati in biti ljubljena. Ko je spoznala moža, je njeno bivanje osmislila družina in skrb za štiri otroke.

 

Ker si je mož poiskal novo partnerico, se je njen program žrtve okrepil, globoka rana zapuščenosti pa je ponovno zakrvavela. Kljub temu, da je kmalu zatem zaradi bolezni umrl, ga je ljubeče pokopala. Ko sva razreševali njun odnos, sva na novo definirali negativne vzorce »ljubezen boli«, da »odnosi bolijo« da si »ne zasluži ljubezni«, »da ni vredna«.

 

Ko je vstopila v možev hologram razreševanja odnosa s taščo in sorodniki, se je začela spreminjati celotna energijska matrica njene družine. Razumela je vlogo, ki jo igra tašča do nje in do pokojnega moža. Njeni otroci so postali bolj zreli in samostojni, saj jih zaradi lastne vloge zaščitniške levinje, ni zmogla predati življenju. V času zaključevanja najinega dela je izvedela, da bo postala prvič babica in bila je več kot pripravljena na prihod novega življenja. Njena transformacija jo je spremenila v odprto, zgovorno in samozavestno žensko, kar se je opazilo že na daleč.

 

Andreja, 52

Bil sem pred zidom, ko nisem več vedel, kaj bi še naredil. Zdravila so naredila svoje, moje zdravstveno stanje – počutje iz dneva v dan pa se je poslabševalo. Bil sem brez energije, z raznimi bolečinami v mišicah in sklepih, slabo sem spal in redno sem pil alkohol. Težko sem sprejel nemoč s strani zdravstva in s tem odločitev, da v kratkem ne bom mogel opravljati fizičnih del. V tem strahu sem se odločil, da grem na posvet in terapije h gospe Alenki.

 

Že na prvem posvetu sem videl, da imam preveč sečne kisline,  artritis, telo zastrupljeno s škropivi in zakisano. Dobil sem jasna navodila za gibanje ter spremembo prehrane. Po terapijah sem se počutil lažjega, čedalje lažje sem delal spremembe. Tudi alkohol sem dal na stran. Po dobrem mesecu sem občutil spremembe na vseh področjih. Moji odvečni kilogrami so lepo odpadali, počutje pa je neverjetno napredovalo. Iz dneva v dan sem bil boljši. Nič več nisem razmišljal, da si zmanjšam fizična dela, saj me nič več ni oviralo. Rešil sem se celo glivic na nohtih. Lahko rečem, da se po teh terapijah počutim zdrav in kljub 69-im letom poln energije za življenje. Popolnoma sem zadovoljen z Omega svetovanjem, ki te obnovi in postavi na tir, po katerem lahko sam voziš in z veseljem poskrbiš zase v celoti. Zdravstvo dela žal le na posledicah. Sedaj mi ni potrebno več občasno jemati zdravil. Uživam, ko moja zdravnica pregleduje laboratorijski izvide. Rečem lahko le to, da se sedaj veselim starosti. Boris, 69

Čutila sem, da se z mojim telesom nekaj dogaja. Pridobila sem kar nekaj kilogramov, težave s presnovo, slabo prebavo ter težke, otekle in utrujene noge. Obiskovala sem zdravnika in laboratorije raznih privatnih klinik ter naredila ultra zvok trebuha. Vedno je bilo stanje brez problemov. Operirali so mi krčne žile, vendar so bile noge še vedno težke in otekle.

 

Iskala sem naprej. Ko sem odkrila Omega svetovanje, se mi je že po prvi terapiji stanje zelo izboljšalo. Dobila sem fizično in psihično pomoč ter podporo, da sem začela nase gledati drugače. Spremenila sem prehrano, način razmišljanja ter uvedla veliko gibanja. Spraševala sem se, kako bom to zmogla, saj sem rada dobro jedla tudi, ko nisem bila lačna. Kljub temu ni bilo težko. Vse je steklo samo po sebi in imela sem en sam cilj: biti zdrava.

 

Nekje po treh tednih sem začela izgubljati kilograme. Minile so težave s prebavo, noge niso bile več otečene, celo telo je bilo lažje, bolj gibljivo. Spremenil se je moj odnos do hrane. Ugotovila sem, kako malo rabim, da sem zadovoljna.

 

Danes sem bolj zadovoljna s seboj. Znanci so me spraševali, kaj se z mano dogaja, če sem bolna. Jaz pa sem odgovorila: ”Bila sem bolna, danes pa sem zdrava in se dobro počutim.”

 

Ko sem po 20-ih letih zopet lahko oblekla krilo, sem od veselja zaplesala. Moje noge so bile zopet lahke, kot v mladih letih. Po dveh letih še vedno držim težo, nimam več oteklih in težkih nog. To terapijo bi priporočala vsem, ki so obupali nad obiski zdravnikov in imajo kakršnekoli težave. Ana, 64 let

Leto 2020 je imel pri meni hudič mlade. Bil sem zdravstveno zelo ogrožen. Imel sem hud prostatitis, v modih mi je 40 let rastla bula, ki je bila zadnja leta že močno boleča. Na glavi sta se mi pojavila dva maligna izrastka. Zaradi maligne prostate sem moral na operacijo. Dodatno težavo je predstavljalo omejeno zdravstvo zaradi pandemije.

To so bile zame zelo resne preizkušnje in močno žal mi je bilo, da se jih nisem lotil postopoma že prej. Pri moških je očitno važnejši servis avtomobila kot pa skrb zase.

Pri tem moram poudariti, da do 71-tega leta starosti praktično nisem imel resnih zdravstvenih težav in potem so nastopile kot »strela z jasnega«. Nekaj časa sem bil malo zmeden, a sem imel srečo, da mi je prijatelj svetoval naj obiščem gospo Alenko. Alenka mi je izjemno dobro svetovala, me usmerjala in z alternativnim zdravljenjem zelo uspešno pozdravila. Veliko sem delal na vzrokih, zaradi katerih  sem imel težave.

Po enoletnih težavah s prostatitisom (verjel sem, da bodo težave same izpuhtele), sem odšel do gospe Alenke, ki me je vključila v postopek terapij in po enem mesecu je bilo stanje že drugačno. Bula v modih mi je sčasoma izginila. Moj zdravnik me je vprašal, kaj sem delal.

Že dva meseca pred tem pa sem na glavi začutil rahlo bolečino, ki je spominjala na podkožni mozoljček. Sredi leta sem imel sistematski pregled pri mojemu zdravniku, ki je dejal, da je tista bunkica na glavi samo zagnojena lojnica lasnega mešička. Pojasnil mi je, da imam čudovito kri, a ga skrbi visok PSA. Ker je izrastek rastel nenadzorovano hitro, ga je bilo potrebno takoj operativno odstraniti. Odšel sem na kirurgijo, kjer so mi to odstranili, vendar je ostala rana po 14-ih dneh sveža, kljub antibiotičnim kremam in previjanju vsak drugi dan. Poleg tega se je pojavil še en izrastek, ki so mi ga nemudoma spet odstranili.

Nasvet gospe Alenke je bil, da takoj začnem s svetlobno terapijo. Izvajal sem jo trikrat na dan. Ob prvem previjanju rane moj zdravnik ni mogel verjeti, da je bila rana popolnoma suha. Spet me je vprašal, kaj sem delal.  V Nemčiji sem imel dogovorjene preiskave in operacijo prostate. Že dva meseca pred operacijo me je podprla z vsem, kar je potrebno za močan imunski sistem,  da mi virusi ne bi prišli blizu. Vsi njeni nasveti in terapije so bistveno pospešile rehabilitacijo.

Pri nasvetih in terapijah, ki sem jih bil in sem jih še deležen, sva čistila toksine iz telesa. Podprla sva imunski sistem ter istočasno odstranjevala vzroke, ki jih zdravstvo ne odpravlja. Kaj ti koristi lep avto, če imaš zdravstvene težave na vseh nivojih.

V današnjem času vsem, ki imajo kakršne koli težave, predlagam celovito obravnavo pri alternativnih zdravilcih, ki obravnavajo človeka na čim bolj naraven način. S kemijo je nemogoče podpreti biološko telo na dolgi rok. V nemški bolnici sem bil deležen sodelovanja zdravnikov in alternativnih terapevtov. Franci, 72

Naredi prvi korak na poti k osebni in telesni preobrazbi

piši mi za kratek brezplačen posvet, da ugotoviva, kako ti lahko pomagam.

 

Prijavljam se za posvet

1 Step 1

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za komunikacijo z vami. in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Omenjena terapevtska metoda ni medicinska diagnoza ali medicinsko zdravljenje niti ni njeno nadomeščanje.