Razišči, kateri program je zate najbolj primeren

Opomba: Programi so pisani v ženskem spolu z namenom lažje komunikacije ter dejstva, da na obravnavo pogosteje prihajajo gospe.

V kakšnem ravnovesju se nahajaš in kje so tvoje šibke točke?

Začni svojo pot ravnovesja z odkrivanjem, kateri del tebe potrebuje največ pozornosti v tem trenutku.

 

Prav tako boš dobila 3 nasvete, s pomočjo katerih bodo tvoje spremembe lažje in hitrejše.

Ne glede na to, kaj se nam v življenju dogaja, sami izbiramo, kako bomo o tem razmišljali. In pogosto je največji dar, ki si ga lahko damo, pripravljenost, da spremenimo mišljenje…

V sebi imamo moč, da verjamemo, da je mogoče nekaj drugega da se stvari lahko spremenijo, da se lahko zgodi čudež.

Marianne Williamson, The Law of Divine Compensation

Zgodbe

O USPEHU

Pet let zdravstvenih težav je bilo zame dovolj, da so se mi podrli vsi življenjski cilji, ki sem si jih postavila. Vsako leto sem pridobila le dodatna zdravila in z njimi tudi nove težave. Praktično sem bila brez življenjske energije, jezna na sebe in boga. Bila sem blizu tega, da zgubim službo, saj se nisem mogla zbrati, da bi uspešno delala. Hvala, da si razumela mojo stisko.
Vanja, 48 let
Po šest mesečnem sodelovanju z Alenko, se že zelo dobro počutim. Opravila sem analizo, določene terapije in upoštevala pomembni nasvete. Sedaj imam voljo in ogromno  samozavest, skoraj vsa zdravila sem opustila in jih zmanjšala. Krepko verjamem, da bom čez kakšno leto zdrava in brez vseh zdravil. Velike spremembe sem opazila že po enem mesecu.
Jasna, 66 let
Zelo težko govorim o svojih težavah. Ko sem se spoznal z ga. Alenko, sem ji za začuda vse lepo zaupal. V covid času sem zgubil kar nekaj odvečnih kilogramov, pri tem pa odpravil večji del zdravstvenih težav.

Moje počutje je sedaj izjemno in takšno izkušnjo priporočam tudi drugim – zlasti takim, ki so kronično utrujeni, ki imajo povišan tlak in holesterol ali s slabim imunskim sistemom..

Branko, 63 let
Moja izkušnja z OMEGA svetovanjem je presenetljivo dobra in to predvsem zaradi paketne obravnave vsega, kar te teži oziroma zdravstvenih problemov, ki jih imaš. Ko sem prišla na vrsto, je ga. Alenka opravila celovito analizo mojega stanja.

Dogovorila sva se za celoten paket ukrepov, ki so bili zame nujni in od tu dalje je moral miniti le čas in sem kot iz škatlice.  Ne morem verjeti, da je bilo to sploh možno. Vse sem dobila na enem mestu. Postala sem bolj umirjena in diham s polnimi pljuči

Bojana, 57 let
Težko natančno opišem, kaj mi je Alenka vse dala. Zagotovo vem, da mi je odprla čisto drug pogled na svet in življenje, ki ga živim. Imam novo zavedanje. Zopet imam čisto glavo, samozavest in lažje si postavljam nove cilje za življenje. Ponovno imam energijo za vse to. Hvaležna sem, da sem te spoznala.
Maruša, 45 let