7 znakov, da je tvoje telo preobremenjeno

Sodoben način življenja lahko izčrpa telo iz različnih razlogov, bodisi zaradi nezdrave izbire hrane, alkohola, kofeina, bodisi zaradi stresa in vplivov okolja. Izločanje toksinov in neželenih snovi pa je ena glavnih nalog tvojega telesa. Zunanji dejavniki namreč od našega telesa vedno zahtevajo, da je v dobri kondiciji in da izniči vse, kar nas ovira na poti k dobremu zdravju in vitalnosti.

Vsakič, ko občutimo stres in pritisk okolice, so naši vitalni organi preobremenjeni in ne morejo optimalno delovati. Dlje časa trajajoče stanje slabšega delovanja lahko vodi do bolezni in vnetja. Telo te na preobremenjenost opozarja na različne načine, vendar velikokrat teh sporočil ne zaznaš ali pa jih nehote ignoriraš. Si kdaj občutila tako močno utrujenost, da si bila prepričana, da ne zmoreš več normalno funkcionirati? To je le eno od sporočil, ki jih telo sporoča, da potrebuješ počitek in nekaj časa zase.

Kljub vsemu, pa nekateri znaki, ki ti jih telo sporoča, niso tako očitni in obstaja verjetnost, da te potrebe ne boš zaznala.

BOLEČINE, TELO, BOLEČINE V TELESU, OBČUTEK BOLEČINE

Na katere znake moraš biti pozorna?

Če opažaš katere od naslednjih znakov, je čas, da si dobro prisluhneš poskrbiš za svoje zdravje:

 1. Težave s spancem
 2. Pogosti glavoboli
 3. Težave s prebavo in želodčne težave
 4. Nastanek izpuščajev
 5. Hitro zboliš za prehladom
 6. Tvoj apetit niha
 7. Imaš bolečine v mišicah

Glede na izkušnje mnogo žensk pomoč poišče zelo pozno. Nemalokrat se soočajo z visokim krvnim tlakom, slabšim imunskim sistemom, upočasnjenim metabolizmom, zakisanim telesom in še marsičem. Poleg očitnih posledic slabe prehrane, se občasno soočajo še z depresijo, nižjo koncentracijo ter utrujenostjo. Prav tako nihajo v razpoloženju.

UTRUJENOST, SLABO POČUTJE, STRES, BOLEČINE, BOLEČINE V MIŠICAH

In kaj lahko storiš, ko opaziš te znake? Najpomembneje je, da upočasniš svoj tempo, si privoščiš počitek in si vzameš čas zase. Pomagaš si lahko s čiščenjem in razstrupljanjem telesa, saj s tem neguješ vitalne organe in jih vzpostaviš v ravnovesje. Tako boš pridobila več energije, boljšo imunost, čistejšo kožo, boljšo prebavo, duševno jasnost, boljše počutje in še veliko več.

Razstrupljanje ustvarja popolne pogoje za podporo telesu, pri tem pa so ključni koraki:

 • Ustrezna hidracija, ki pripomore k izločanju strupenih delcev iz telesa in pomlajevanju celic
 • Redna telesna vadba, ki pripomore k okrepitvi pljuč
 • Neprocesirana hrana, ki vključuje hrano, bogato s klorofilom, zeliščne čaje in morske rastline
 • Zadostna količina spanja (7-8 ur na noč), ki pomaga pri pomlajevanju celic in izboljšanemu delovanju srca, mišic in krvnih žil.
 • Svež zrak in zadostna količina vitamina D, ki izboljšuje razpoloženje

Če si boš pri okrevanju in samooskrbi pomagala z razstrupljanjem telesa, bo rezultat nedvomno izboljšano počutje in prijetna izkušnja. Ne glede na to, ali želiš izboljšati svoj odnos do hrane, povečati energijo, uravnotežiti hormone, najti svojo idealno težo ali sprožiti samozdravilne procese, imam zate praktične rešitve, ki delujejo.

RAZSTRUPLJANJE TELESA, DOBRO POČUTJE, ZDRAVA PREHRANA, DIETA, ZDRAVE PREHRANJEVALNE NAVADE

Zate sem pripravila učinkovit trimesečni program, s pomočjo katerega boš razstrupila svoje telo ter ga ponovno zgradila od znotraj navzven. Osvojila boš zdrave prehranjevalne navade in izboljšala kakovost svojega življenja.

Več informacij o trimesečnem programu »Globok pogled v moj krožnik« najdeš tukaj https://www.omega-svetovanje.si/storitve/globok-pogled-v-moj-kroznik/.

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.