OMEGA, celostno svetovanje in izobraževanje Alenka Keber

Alenka Keber

O meni

Pred leti sem trdno verjela, da živim najboljšo verzijo sebe. Prebrala sem ogromno knjig o osebni rasti in razvoju zavesti. Preko izobraževanj sem se preobrazila na način, da sem opustila neprimerne vzorce delovanja.

 

Ko sem bila prepričana, da je moje življenje sestavljeno, se mi je dobesedno čez noč vse sesulo.

 

Po porodu so mi diagnosticirali trombocitopenijo, atopijski dermatitis in depresijo. Prežeta s strahom, sem pomoč najprej poiskala v medicini. Pol leta so me zdravili z veliko dozo zdravil.  Med številnimi čakanji na ponovne odvzeme krvi, sem pogosto razmišljala, ali sem s tem, ko sem svoje zdravje prepustila medicini, ravnala pravilno. Moje telo je bilo utrujeno, razpraskano in v podplutbah.  Stiska, ki se je z depresijo še povečala, pa je dodala svojo težo.

 

Ko sem čez pol leta zaradi »okrevanja« prenehala z jemanjem zdravil,  se je moje stanje ponovno poslabšalo. Tokrat sem začela rešitve iskati v alternativni medicini. Testirala  sem različne pristope. Od bioresonance,  postavitve družine, homeopatije in še marsikaj.  Ker sem že imela znanja o tradicionalni kitajski medicini, sem si tudi tu dala priložnost in vztrajala pol leta. Med terapijami akupunkture so iz moje podzavesti vreli vzorci, ki sem jih sproti razreševala, vendar se včasih proces ni odvil do konca. To je bil zame signal, da diagnozam pogledam v oči.

Te zanima, kako sem izšla iz boleče situacije, ter se postavila na noge?

 

Najprej sem si prisluhnila in se brezpogojno sprejela. Bila sem izgubljena, žalostna, nemočna in oropana. Vse, kar sem imela, je bil »ta trenutek«. Nenadoma sem odkrila, da imam neverjetno moč. Postopoma sem vse spreminjala, od načina razmišljanja, čustvovanja in delovanja.  Vse, kar sem manifestirala, sem najprej ustvarila v svojih mislih.

 

Svoje znanje sem črpala iz večletnega izobraževanja na šoli za Terapevte naravnega zdravljenja po Marjanu Ogorevcu. Poudarek je bil na bioenergoterapiji, karmični diagnostiki, temeljnih znanjih medicine, tradicionalni indijski medicini ter tradicionalni kitajski medicini.

 

Znanje sem razvijala v smeri podpore telesu, ki je zajemala optimalno prehrano ter razstrupljanje na vseh nivojih. Izobraževala sem se za prehranskega svetovalca, barvno terapevtko ter preizkusila pristop Access Consciousness.

 

Na ta način sem aktivirala zdravilne procese, ki so mi pomagali pri lažji regeneraciji in rehabilitaciji. Čez čas sem ugotovila, da sem bila sama sebi eksperiment. Štiri leta sem rabila, da sem se zacelila in dobila potrditev, da delam prav.

 

Verjamem, da imaš tudi ti svojo unikatno zgodbo, ki bi jo mogoče rada povedala na glas.  Prepričana sem, da si tudi sama zastavljaš na tisoče vprašanj o svojem obstoju, saj drugače ne bi obiskala moje spletne strani.

 

Če se sprašuješ, ali obstaja kakšna boljša verzija tebe, ti lahko dam namig. Obstaja neskončno verzij tebe in na tebi je, katero boš hranila in jo kazala svetu. Morda pa si ena tistih srečnic, ki že živi svojo najboljšo verzijo sebe. V primeru, da je ne, se verjetno sprašuješ, kje se skriva. Iščeš jo na svojih poteh. Opazuješ, ali jo mogoče uzreš v pogledih mimoidočih. Iz osebnih izkušenj ti lahko povem, da je tam, kjer jo iščeš, zagotovo ni.

 

Sama sem na podlagi izkušenj, znanja in vedenja prišla do spoznanj, za katera verjamem, da lahko aktivirajo tok sprememb pri vsakem posamezniku, ki jih je pripravljen slišati. Tudi pri tebi!

Te zanima, kako se lahko lotiš učinkovite osebne transformacije?

 

  1. Raziskuj v vse smeri, globine in širine, kamorkoli se ti zdi, da te vleče. Na ta način boš lažje integrirala svoje znanje in osmislila svoj obstoj.
  2. Bodi pozorna na signale. Ne glede na to, ali se ti oglaša intuicija, ali pa dobiš informacijo iz okolja, ne obračaj se stran.
  3. Bodi zvesta. Edina, kateremu boš kadarkoli kaj dolžna, je sama sebi. Odkrij, s kakšno zavezo si prišla.
  4. Vztrajaj! Ne glede na situacijo, v kateri se nahajaš, si dovoli spoznanje, da so diagnoze le nalepke. Samo in edino od tebe je odvisno, kaj boš z njo storila. Ni privilegijev. Vsi smo v isti koži.  Podpiraj samo zdravilne procese v telesu. Prevzemi odgovornost, poglej vase in začni raziskovati.

Svojo zgodbo sem ti zaupala z namenom, da ti povem, da se da in da je vse mogoče. Želim si, da bi bila tudi tvoja zgodba – zgodba o uspehu.

 

Vsak posameznik je unikat in vsaka zgodba ima drugačen podpis, zato je tudi moj način dela prilagojen TEBI. Za delo z menoj ne potrebuješ nobenega predznanja, saj začneva od tam, kjer se trenutno nahaja tvoja težava.

 

To pomeni, da boš poskrbela zase na celosten način, da boš optimalno podprla svoje telo pri procesu samozdravljenja.

Ker si večdimenzionalno bitje, boš optimizirala svojo prehrano, se razstrupila na celičnem nivoju, na novo definirala svoja čustva in prevzela nadzor nad svojimi mislimi. Bolezen, usoda in karakter so neločljivo povezana celota. Ko boš spremenila eno, se bo to odrazilo tudi na drugih nivojih.

 

Vem, da ti bo uspelo.

 

Dovolj o meni. Čas je, da se spoznava. Pot do spremembe se začne s prvim korakom. Z odločitvijo.

 

Če si se tudi sama prepoznala v moji zgodbi in bi rada svojo bolečino delila z mano, mi lahko pišeš  preko obrazca spodaj ali me pokličeš. Z veseljem ti bom prisluhnila in ti pomagala, da tudi ti postaneš najboljša verzija sebe.

Si pripravljena na potovanje?

Zgodbe

O USPEHU

Po šest mesečnem sodelovanju z Alenko, se že zelo dobro počutim. Opravila sem analizo, določene terapije in upoštevala pomembni nasvete. Sedaj imam voljo in ogromno  samozavest, skoraj vsa zdravila sem opustila in jih zmanjšala. Krepko verjamem, da bom čez kakšno leto zdrava in brez vseh zdravil. Velike spremembe sem opazila že po enem mesecu.
Jasna, 66 let
Težko natančno opišem, kaj mi je Alenka vse dala. Zagotovo vem, da mi je odprla čisto drug pogled na svet in življenje, ki ga živim. Imam novo zavedanje. Zopet imam čisto glavo, samozavest in lažje si postavljam nove cilje za življenje. Ponovno imam energijo za vse to. Hvaležna sem, da sem te spoznala.
Maruša, 45 let
Pet let zdravstvenih težav je bilo zame dovolj, da so se mi podrli vsi življenjski cilji, ki sem si jih postavila. Vsako leto sem pridobila le dodatna zdravila in z njimi tudi nove težave. Praktično sem bila brez življenjske energije, jezna na sebe in boga. Bila sem blizu tega, da zgubim službo, saj se nisem mogla zbrati, da bi uspešno delala. Hvala, da si razumela mojo stisko.
Vanja, 48 let
Zelo težko govorim o svojih težavah. Ko sem se spoznal z ga. Alenko, sem ji za začuda vse lepo zaupal. V covid času sem zgubil kar nekaj odvečnih kilogramov, pri tem pa odpravil večji del zdravstvenih težav.

Moje počutje je sedaj izjemno in takšno izkušnjo priporočam tudi drugim – zlasti takim, ki so kronično utrujeni, ki imajo povišan tlak in holesterol ali s slabim imunskim sistemom..

Branko, 63 let